اهداف، چشم ­انداز و مأموریت مرکز تحقیقات مراقبت­های پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان

اهداف کلی(Goals)

5. ارائه کننده نظرات مشورتی به نهادهای علمی و اجرایی پرستاری استان و کشور
  6. کمک به حل مشکلات آموزشی و پژوهشی پرستاری در استان و کشور
  7. کمک به ارتقاء سطح علمی کشور در حوزه دانش پرستاری
  8. اجرای برنامه­ها و دوره­های آموزشی هدفمند به منظور تربیت نیروهای انسانی متخصص و متعهد در حوزه پرستاری
  9. پاسخگویی مناسب به نیازهای اساسی تحقیقاتی در حوزه پرستاری

مأموریت (Mission statement)

مرکز تحقیقات مراقبت­های پرستاری دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به منظور توسعه تحقیقات کمی و کیفی در حوزه پرستاری و مراقبت­های مربوطه در سطح محلی، منطقه­ای، ملی و بین­المللی تأسیس گردیده است. این مرکز بصورت محوری در زمینه آموزش و پژوهش در مراقبت­های پرستاری در سه سطح پیشگیری، درمان و توانبخشی فعالیت می­نماید. روح حاکم بر فعالیت­های مرکز مشتمل بر؛ رعايت اصول اخلاق در پژوهش، حفظ كرامت و حقوق انسان­ها، دانش­پروری، توليد وارتقاء دانش پرستاری، حمایت از تحقیقات نوین و کاربردی در حوزه پرستاری، انجام فعالیت­های پژوهشی هدفمند و باکیفیت، تربیت نیروی انسانی پژوهشگر و کارآمد در زمینه پرستاری، کمک به ارتقاء سطح سلامت بیماران و در نهایت کمک به ارتقا سطح سلامت آحاد جامعه می­باشد.

رسالت مرکز تسهیل پژوهش جهت کمک به تقویت رشته پرستاری می باشد. این تحقیقات در ابعاد فرد، خانواده و جامعه با تمرکز بر مراقبت های عمومی، حاد و موارد اورژانسی گسترش خواهد یافت. تلاش خواهد شد تا از نتایج تحقیقات برای بهبود بیماران و همچنین حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه استفاده شود. همچنین تنوع امور پژوهشی در ابعاد کاربردی نمودن تکنولوژی در آموزش و مراقبت پرستاری، برگزاری دوره های آموزشی، توانمندسازی پژوهشی، انتشار کتب و مجلات و انعقاد قرارداد کاری با حرفه های دیگر جهت هم افزادی علمی و درآمدزائی همواره مد نظر خواهد بود.